Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

perjantai 8. maaliskuuta 2013

The Village

Välillä on hyvä vähän huilia ja tehdä vähemmän. Keskiviikkona vietettiin niin sanotusti vapaapäivää ja vietiin lapset illalla koko päivän hengailun jälkeen leikkipuistoon. The village-niminen paikka oli oikein mukava. Leikkipuisto pienen ostos-/palvelukeskuksen yhteydessä. Sopiva paikka mennä lasten kanssa viettämään päivää muulloinkin, saa sitten viereisissä ravintoloissa ja kahviloissa käydä välipalalla ja juomassa välillä. Lapsilla oli hauskaa ja saivat muutaman leikkikaverinkin.

Oliver ja Casper

The Village


Alicia ja riemunkiljahdukset.
The Villageen on tullut myöskin United colors of Benettonin liike, ihan kohtuuhintaista laatuvaatetta! Pari ravintolaa ja kahvilaa, jokunen muu liike, pesula ja optikko. Palveluita löytyy...

4 kommenttia:

 1. Ihan mukavan näköinen leikkipuisto! LB

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Viisi vuotta sitten koko paikkaa ei ollut, aikas uusi siis...

   Poista
 2. Jäin miettimään, että onko teidän lapset kaksikielisiä? Lapset ovat kyllä siitä ihania, että vaikkei yhteistä kieltä olisikaan, he kuitenkin pääsevät 'juttuun' erikielistenkin lasten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä on kotona kolme kieltä, suomi, wollof ja englanti, mutta kahta jälkimmäistä lapset eivät puhu, mutta ymmärtävät jonkin verran. täällä olisikin tarkoitus saada kunnon kielikylpy ja vahvistaa englantia ja wollofia etenkin. lasten kanssa tulevat osaamallaan juttuun ja koko ajan tarttuu jotain mukaan.

   Poista