Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kissimirrit
6 kommenttia:

 1. Suloisia kissoja! Mukavaa, että pelastitte ne. Miten siellä Gambiassa ihmiset suhtautuu kotieläimiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei täällä oikein ole tapana pitää lemmikkejä. kotieläimiä, kuten vuohia,kanoja, aaseja tai vastaavia kylläkin, mutta näillä onkin aivna toisenlainen tarkoitus, perheen toimeentulon turvaaminen. lähinnä ulkomaalaisilla on lemmikkejä, vaikka kyllä tiedän muutaman gambialaisen poikkeuksenkin :) kissat oli kyllä ihan pakko pelastaa, eihän ne olisi pitkään selvinneet, sen verran heikkona olivat. mutta pian toipuivat!

   Poista
 2. Ihania kissanpentuja,taisivat lapset ihastuu ikihyviksi :)
  -teija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. odotinkin siulta kommenttia! tosi ihania kissoja ja nyt jo alkaa luonne-eroja huomaamaan, kun ovat selvinneet ensijärkytyksestä. kyllä niihin kaikki ihastuivat! :)

   Poista
 3. voii miten söpöjä! kyl lapset on varmaa innoissaa :) haluu ne suomee mukaa! -sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihania tosiaan! ne asuu nyt tossa meidän kuistilla ja pois pääsis koska vaan, mutta ei ne haluu enää lähtee :) täytyy ne varmaan suomeen tuoda ;)

   Poista