Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Another day in paradise

Taas päivä meni kuin hujauksessa ja vaihteeksi päästiin kotiin ennen iltakymmentä. Pojilla on eilisestä lähtien ollut yökyläkaveri ja tein sitten pojille iltapalaksi lettuja. Ousmanin ensimmäinen kerta saada maistaa lettuja ja kyllä itse valmistuskin kiinnosti poikaa kovasti. Ja täytyy kyllä sanoa, että letut maistuivat tosi hyvältä. Täällä kaupasta saatava vähärasvainenkin maito on rasvaisempaa kuin suomalaisittain tunnettu täysmaito.

Aamupäivä vietettiin kotona. Pojat leikkivät heti herättyään pihalla ja itse heräsin siihen kun he siirtyivät pihalta sisälle suureen taloon rummuttaen viime viikolla hankittuja djembe rumpuja. Hyvin kaikui!
Aamupalan jälkeen laitettiin uusi vesi uima-altaaseen ja siinähän riitti taas hupia. Kaikkein eniten huvitusta sai Alicia, joka ei olisi malttanut taas eden lopettaa vaikka pojat siirtyivät päivälevolle eli katsomaan lastenohjelmia.
Kun lähdettiin kotoa, nähtiin yksi kulkukoira kuolleena tiellä. Niitä täällä riittää, samoin kulkukissoja, mutta vähän kyllä pysäytti itse kunkin, kun ei oo paljon pikkulintuja suurempia kuolleena nähnykään. Onneksi sitä ei tarvinnut kauan katsella kun autossa oltiin, mutta kyllä poikia kovasti ihmetyttää, miksei kukaan huolehdi kaikista eläimistä.

Sitten mummilaan syömään ja hotellin uima-altaalle vielä polskuttelemaan. Nyt ei poikia enää pysäytä mikään eikä kukaan, nimittäin altaan reunalta on tosi kiva hyppiä veteen, kun on oppinut eilen sukeltamaan ja uimaan!!Itsellekin helpompaa ja mukavampaa kun ei tarvii miettiä hörppääkö joku kohta vahingossa vettä kun ei osaa pidättää hengitystä, nyt saa vähän peuhatakin vedessä. Altaalla tavattiin sattumalta taas Anna ja Laya, meidän uudet ystävät ja todettiin, että Layalla taitaa olla tarve pikkusiskolle tai -veljelle :) Ihana hoivavietti ja kyllä on muutenkin niin ihana tytöntyllerö!

Kotimatkalla poikettiin vielä Bakau New townissa parturissa. Uuden lookin saivat isä ja tytär, Casper jänisti viime hetkellä parturinpenkistä.

Parturi ulkoapäin

Vuoroa odotellessa.

Ei taida vähään aikaan olla käyttöä hiusharjalle. :)

Parturissakäynti kahdelta, aikuiselta sekä lapselta, maksoi yhteensä 100 dalasia eli noin 2 euroa. Ei paha.

Uuden lookin ja täyden masun kanssa onkin mukava käydä nukkumaan, pienet meni jo, tääkin iso ihan just....

2 kommenttia:

  1. Eipä ole parturissa käynnit hinnalla pilattu. LB

    VastaaPoista
  2. juu ei ja kyllä ne siististi ainakin paikallisten tukat leikkaa tai ajelee ja miksei valkoisenkin tukan ainakin jos kokonaan pois haluaa :)

    VastaaPoista