Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Projekti

Täällä siis ollaan muutakin kuin vain hengailemassa. Tässä meidän "pienen pieni" projekti. Hotelli, joka on ollut vuosikaudet suljettuna. Sijainti parasta mitä Gambiasta löytyy ja hotellissa huoneita ja asuntoja useita satoja. Tarkoitus olisi seuraavaan sesonkiin mennessä saada hotelli kunnostettua neljään tähteen. Tekemistä riittää siis joka päivälle, ympäri vuorokauden. Katsotaan kuinka valmista saadaan lokakuuhun 2013 mennessä...

12 kommenttia:

 1. on siinä tonttia:D puuhaa riittää!:) -sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhaa riittää, mutta visioipa tuo valmiina. mie ainankin mielläni asun täällä, sehän on meidän tuleva koti ;)

   Poista
 2. Sopiskohan sinne Minigolf-radat palmujen katveeseen!? Paavo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se minigolf radan paikka on siinä rantabaarin vieressä, eli kuvissa olisko se nyt ollut sit se kolmanneks viimeinen kuva se paikka ja viimeset kuvat rantabaarista...hyvin mahtuu ja ihanasti puita kans,ettei vaan pelkkä tyhjä alue...

   Poista
 3. Upealla paikalla todellakin! Tekemistä kyllä näyttää riittävän, mutta varmasti hyvä tulee. Miten onkin noin upealla paikalla oleva hotelli jäänyt tyhjilleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on soppari nyt tähän hotelliin ja samalla omistajalla on pääkaupungissa vielä toinen hotelli, kaksi kertaa tämän kokoinen. Samankaltaisessa huonossa kunnossa, remonttia vaille. Omistaja on multimiljonääri,joten eipä ole ollut pikkurahan puutetta. Gambian turismi on vielä jokseenkin lapsen kengissä ja sopimukset matkanjärjestäjien kanssa eivät olleet aikaisemmin tyydyttäneet omistajaa, joten luukut kiinni, niin yksinkertaista. :) mutta hyvä tästä vielä tulee ja toisesta projektista myöhemmin myös!

   Poista
 4. Toi 6. kuva (MG_3806%5B1%5D.JPG) on muuten venynyt koko sivun levyiseksi.

  VastaaPoista
 5. Auringosta nauttiessa rannalta tuota paikkaa kattelin - komeet on puitteet hotellialueeltakin päin. Varaa mulle huone ensi kaudelle heti kauden alkupuolelle! Tahi saatan ens kesänä jo reissata käymään, joten suomenkielistä apuvoimaa tarjolla =). pysyy vasara ja muut vehkeet kädessä, rakennustekniikat hallussa ja maalaisjärkeä vaikka muille jakaa. Ommellakin osaisin mutta eiköhän paikalliset hoida tarvittavat ompelutyöt, jos sellaisia on.

  Oikein mukavan tuosta paikasta kyllä saa kun pistää tuulemaan. Henkilökuntaa kyllä tarttee jonkin verran, että saa kaikki hommat hoitumaan - on sen verran paljon lääniä ja huoneita.

  On kyllä mielenkiintoista lueskella miten teidän elämä siellä on sopeutunut paikalliseen menoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanko Fajaran rannalta katselit paikkaa? Toivottavasti nautit lomalla muustakin kuin auringosta! Työvoimaa projektissa todella tarvitaan eikä sitä varmaan liikaa voi saada? Mutta suunta vaan eteenpäin, meillä sekä projektilla :)

   Poista
 6. Sieltäpä juuri, sen mitä nyt rannalta aidan yli näki. "Oman" oppaan kera kierreltiin ihan samoja paikkoja kuin tekin olette nyt käyneet kattomassa, ja vähän enemmänkin. Ja tietenkin nautin =).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa etta olet saanut paljon kokemuksia ja paassyt kiertelemaan paikkoja jonkun paikallisen kanssa.se onkin paras keino nahda muutakin kuin oma hotelli ja naapuriravintolat.ja aina vaan hyva jos on jo seuraava reissu suunnitteilla!meilla on edessa sen verran pitka oleilu taalla etta ehditaan rauhassa tehda kaikki pita tehda kannattaa ja enemmankin.kaikessa rauhassa,paikalliseen tahtiin :-)

   Poista
 7. oisko mahdollista varata 2:lle hlö:lle hotellihuoneet kahdeks viikoks marraskuun lopulle,,onko netti sivuja tms,,että pääsis varailemaan tai katsastamaan hintoja :)
  kiitos etukäteen

  VastaaPoista