Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia....

...vasta-ainetasot eivät ole nousseet vaan päinvastoin laskeneet edelliseen verrattuna. What a great news! 

Aivo-ja napasuonivirtaukset normaalit,ei turvotuksia ja vauva on kasvanut hyvin,lääkäri jopa kysyi oliko muut lapset isoja syntyessään. Eivät olleet vaan pikkuriikkisiä, ainoastaan Oliver oli lähes "normaalikokoinen" vauva, vähän päälle kolme kiloa. Saataisko me tällä kertaa vauva ideaalipainoisena ja -pituisena, terveenä ja laskettuna aikana? Ei koolla väliä, kunhan vain vauva voi hyvin! 

Tänään on niin hyvä päivä, aurinkokin paistaa täydeltä taivaalta ja jopa lämmittää. Vaikka jouduin ottamaan kaikki lapset mukaan erikoislääkärin vastaanotolle, kaikki meni hyvin eikä kukaan hermostunut eikä ketään tarvinnut rauhoitella tai ojentaa. 

Lääkärin jälkeen käytiin synttäreitä silmälläpitäen ostamassa Oliverille Spiderman asu kun Casperille vastaava löytyi jo aikaisemmin kirpparilta. Teemana siis Spiderman kolmen viikon päästä ja kaikki hankinnat kakkutarvikkeita lukuunottamatta alkaa olla hankittuna. Meillä asiat tänään siis superhienosti ja kaunista päivää jäljellä vielä monen monta tuntia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti