Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

torstai 12. syyskuuta 2013

Taas yksi niin "täydellinen" päivä

Näyttää siltä,että jokaisen täydellisen päivän jälkeen seuraa täydellisen kaaoksen ja epäonnistumisen päivä. Onneksi ihan täydellisiä päiviä on harvemmin, joten kaiken logiikan mukaan näitä todella paljon epätäydellisempiäkin päiviä pitäisi olla suht harvaan.

Eilinen oli kotipäivä kun oli paljon lajiteltavaa pyykkiä ja järjesteltäviä asioita. Aamupalaksi syötiin leipää ja mehukeittoa, välipalaksi vadelmarahkaa ja ruuaksi edelliseltä päivältä jäänyttä jauhelihakastiketta. Illalla hedelmiä ja leipää. Ruoka oli hyvää ja sitä riitti vaikka viimeisiä haastepäiviä viedäänkin, eikä päivässä olisi mitään vikaa ollutkaan ellei pojat olis keksinyt levittää kaikkia leluja ihan jokaikiseen huoneeseen. Oli kuin pommi olis räjähtäny monenkin kertaan,hyvä kun johonkin mahtui jalkansa laittamaan että pääsi yli hyppimään. 
Lopulta pojat siivosivat lelut paikoilleen,mutta hetken päästä sama sotku oli valloillaan ja vielä entistä pahemmassakin mittakaavassa sikäli mikäli mahdollista...ne sotkut jäi aamuun kun ketään ei "huvittanut" siivota niitä.

Iltapäivällä keittiön lavuaari meni tukkoon eikä tiskivesi päässyt ensi pois. Tyhjensn roskiskaappia ja olin alkamassa selvittämään tukosta ja sitten vuosikin koko lavuaari niin että kaikki likainen tiskivesi tuli lattialle ja edelleenkin kaikki vuotaa mitä keittiössä joutuu valuttamaan. Huoh. 
Illalla pojilla oli kakkoshätä samaan aikaan ja pakko päästä,vessoja vain yksi. Pakko oli Casperin käydä potalle. Asioinnin jälkeen Oliver päätti leikkiä äitiä ja pyyhkiä avuliasta Casperin pyllyn. Siinä vaiheessa kun ehdin vessaan kakat oli pitkin potan reunoja,kakkaset paperit vessan matolla ja sitten tuli itselle kylään yrjö. Kun pääsin pystyyn ja sain vessan oksennusta kakoen siivottua,huomasin,että vuotaa sitten vessankin lavuaari. 

Mentiin kaikki ajoissa nukkumaan,mutta onneksi saatiin vielä myöhemmin unen keskellä puhuttua miehen kanssa puhelimessa, niin sain vähän pahaa mieltä lievennettyä!

Tänään on taas parempi päivä. Siitä lisää myöhemmin!


2 kommenttia:

  1. Ei oo todellista. Niinhän sitä sanotaan ,ettei kahta ilman kolmatta...LB

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin näyttää olevan! Sormet ristiin että tulevat korjaamaan taantuu ennen viikonloppua!

      Poista