Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

lauantai 7. syyskuuta 2013

Jos voittaisin lotossa...

Se varmaan pelastais tän päivän. Ainiin,mut perhana, arvonta onkin vasta huomenna. Eli nyt tarvitaan jonkinlainen käännös tähän päivään tai tätä ei pelasta mikään. Syynä on se, että tällä kertaa äiti on noussut,tai joutunut nousemaan, sängystä väärällä jalalla. 

Päivä alkoi huonolla tuulella,sitä kyllä siivitti huonot tuulet lastenkin suunnalta, mutta olo on äidillä sellainen, että pitäisi olla mahdollisuus mennä takaisin nukkumaan ja herätä, kenties nousta sillä toisella jalalla sängystä. 
Ennen kuin silmiäni edes auki kitinä, riitely, kiusanteko ja toisesta kanteleminen alkoi. Ei muuta kuin ylös, setvimään välejä, puhaltamaan pipejä ja laittamaan aamupalaa. Lapset olivat jo syöneet muronsa ennen kuin itse sain istuuduttua oman lautaseni ja kahvikuppini ääreen eikä tänä aamuna puhettakaan siitä,että olisin voinut nauttia aamupalasta saati syödä sitä rauhassa. Ennemminkin se oli taistoa,että sain kahvini juotua kun se vielä oli lämmintä. 

Lisää riitelyä,kokoaikaisia valitusta ja jaloissa pyörimistä, itkupotkuraivarit ja kaikenlaista muuta mukavaa, keskity siinä nyt sitten yhtään mihinkään. Ruuan sain sentään uuniin, nakki-pastahässäkkää, leipominen voi tällä menolla siirtyä taas seuraavaan päivään. 

Ulkona meno oli ihan samanlaista. En tiedä mihin kaikki järki ja sääntöjen noudattaminen unohtui juuri tänään, kun kaikki tuntuu muutenkin menevän pieleen?! Joka tapauksessa, kihisin jo raivosta kun tultiin paketinnoutoreissulta kotiin ja nyt on aika tosiaan vähän vedellä syvään henkeä ja rauhoittua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti