Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

perjantai 20. syyskuuta 2013

Hop lop

Voisin sanoa,että olo on taas niin tavan tyytyväinen. Mussutan sohvalla löhöten ruisleipää runsaalla juustopäällisellä pitkän hoplop päivän jälkeen. 

Eilen juuri sopivasti Oliverin synttärien kunniaksi hop lopin 10 kerran sarjaliput oli vaan käsittämättömät 52 euroa. Normaalisti ennakkoon 10,40€ lippu ja paikan päältä 13€ joten säästö oli huima.
Eilen tälle päivälle suunniteltiin vielä naapurien kanssa leikkipuistoon menoa, mutta koska syksy on muuttunut sateisemmaksi ja tänäänkin oli sadepäivä niin päätettiin lähteä riekkumaan hop loppiin. 
Edellisestä kerrasta taitaa olla jo vuosi, joten pojat oli kyllä yllättävänkin malttamattomia sinne pääsyn suhteen. Bussimatka meni vähän levottomasti ja kaikilla lapsilla oli naamat kurtussa kunnes Jumbon valomainokset näkyivät ja jäljellä oli enää yksi pysäkki. Ilmeet kirkastuivat salamana ja vajaan kilometrin matka pysäkiltä käveltiin reippaina.

Aliciakin oli ihan täpinöissä kun pääsi leikkimään pallomereen ja ponppulinnaan, mutta suurimmat suosikit olivat kyllä suuret liukumäet sekä pikkupallot,joita Alicia kuljetteli joka paikassa mukanaan.

Vaikka oltiin hop lopissa pitkästä aikaa ja olisi luullut lasten vaan hyppivän riemusta, mutta känkkäränkkä oli kyllä vahvasti mukana kuvioissa alkuun. Lämpiäminen menoon kesti yllättävän kauan ja vasta reilun tunnin jälkeen saatiin leikittyä ja riekuttua ilman kiukutteluja. 

Siis loppu hyvin, kaikki hyvin. Kotimatkalla suunniteltiin hienosti unta vastaan ja kotona pikapesujen kautta omaan ihanaan sänkyyn. Ei tainnut olla iltalaulutkaan vielä laulettuna kun uni vei voiton. Päivän viimeisiksi sanoiksi jäivät "äiti, sä oot paras äiti kun keksit viedä meidät hop loppiin". Kiitos teille rakkaat lapset mukavasta päivästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti