Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

maanantai 2. syyskuuta 2013

Eka päivä haasteellista elämää :)

Viikko alkoi reissussa rähjääntyneenä vähän väsyneissä merkeissä. Maanantai-aamu on nykyään pojilla kerhoaamu,joten  aamulla syötiin pieni aamupala heti herättyä ja kerhoon pakattiin mukaan evästä. Aamupalaksi laitettiin viiliä ja kolmioleivät juustolla ja kalkkunaleikkeleellä, juomaksi kahvia ja maitoa sekä mehua. Evästeema meni jotakuinkin samaa rataa ja eväänä pojilla oli kolmioleivät sekä rusinoita. Kerhoon lähdettiin innolla,etenkin siksi,että oli lelupäivä. Mukaan sai siis viedä yhden haluamansa oman lelun, Oliver vei autorobotin ja Casper pienemmän paloauton. 

Kerho kestää kaksi ja puoli tuntia,joten meillä oli Alician kanssa hyvää aikaa käydä ruokaostoksilla. Kerrankin niin ettei kukaan huuda ja säntäile hyllyjen välissä eikä ketään tarvinnut muistuttaa kulkemaan ostoskärryjen kanssa rauhallisesti. Yritän selvitä niin vähillä kauppareissulla kuin suinkin mahdollista, mutta aina jotain tuppaa unohtumaan. Nykyään kaupassa asiointia helpottaa etukäteen suunniteltu ruokalista,joka tosin kyllä aina vähän muuttuukin. Joskus vaan tekee mieli jotain tiettyä. Kaikkea ei aina löydä samastakaan kaupasta,esim. lähi k-supermarketissa oli tänään hyllyt vähän tyhjillään vielä aamulla eikä kalaakaan ollut,joten käytiin erikseen vielä s-marketissakin. Tämä oli hyvin tärkeää,jotta viikko ja haaste lähtee edes jotenkin käyntiin kun olin suunnitellut tämän päivän ruuaksi lohi-katkarapuriisipaistosta.

Sitä siis kerhon jälkeen uuniin ja lounaaksi vähän tavallista myöhempään. Lisukkeeksi tuorekurkkua,tomaattia,raejuustoa ja ruisleipää sekä ruokajuomaksi piimää ja maitoa. 

Nyt ollaankin ähkyinä vähän ruokalevolla :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti