Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

torstai 12. syyskuuta 2013

Päivä pulkassa

....ihan pian. Ja vähän rauhallisemmissa merkeissä kuin eilen. Tänään aamulla oli kerho ja sen jälkeen ihan mukavaa puuhaa kotona; piirtämistä ja kirjeenteko kaverille (Oliver teki), palapelejä ja vauvaleikkejä. Ehdin tänään käydä läpi lastenvaatteetkin ja pistää sivuun kesävaatteet ja järjestellä muitakin "projekteja" täällä kotona. 

Koti on työmaa, jossa homma ei koskaan lopu, mutta olen tosi iloinen, että siitä määrästä hommaa mitä Gambiasta paluun jälkeen kotona oli tehtävänä, on oikeastaan vain ikkunoiden pesu tekemättä. Joinakin päivinä on siis ihan mahdollista jopa istua hetki ja tehdä EI MITÄÄN.

Huomenna on edessä taas erikoislääkärillä käynti ja tarkistetaan mitä vauvalle kuuluu. Positiivinen asia näissä seurannoissa on,että näkee ultrassa vauvan useammin kuin normaaliraskauden aikaan. Ehkä se on myös osa syy, minkä takia meillä on jotenkin erityisen läheiset ja vahvat siteet Aliciankin kanssa.
 Tuntuu,että vauva olisi paljon enemmän läsnä vaikkei ole vielä syntynyt.

Jokatapauksessa odotan huomista innolla ja kotoa on lähdettävä aikaisin, joten on painuttava unten maille pian. Vauvakuulumiset huomenna ja viimeinen haastepäivä. Rahathan loppuivat jo aikaa sitten, mutta ruokaa on vielä. Huomisen jälkeen paluu budjetittomaan elämään, pitää ihan katsastaa miten paljon enemmän rahaa menee jos ei niin tarkkaan suunnittele kaikkea. 

Tänään ruokana oli muuten tonnikalapastaa. Huomenna myös :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti