Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

tiistai 10. syyskuuta 2013

Shoppailupäivä

Tänään käytiin perhekerhon jälkeen vähän shoppailemassa lasten kanssa. Synttäreille käytiin hakemassa teemaan sopivat kakkukuvat Herttoniemestä ja sitten Itikseen. Metsästettiin Oliverille syyskenkiä ja löytyihän ne mieleiset parilla kympillä. Samalla löydettiin Alicialle talvikengät, joten sekin asia on nyt hoidettu eikä tarvitse miettiä ensilumen aikaan mistä kengät?

Pistäydyttiin vielä hm:ssä ja onneksi käytiinkin, oli farkut tarjouksessa, osta kahdet farkut saat toiset puoleen hintaan.  Kaikilla lapsilla oli tarvetta uusille housuille, joten taas yksi viiva hankintalistasta (kuvitteellisesta) yli. Pojat kyseli taas naapurin tytöstä koko bussimatkan kotiin ja mikä olikaan jälleennäkemisen riemu kun he olivatkin kotipihalla sattumalta kotiin menossa juuri  samaan aikaan. Ruuanlaittohommat odottivat kotona,joten ulos ei voitu jäädä leikkimään,mutta lapset saivat kaverin kylään. Leikkien lomassa syötiin sitten perunamuusia ja jauhelihakastiketta sekä kesäkurpitsaa, ja pikasiivouksen jälkeen isommat lapset menivät ulos potkulautailemaan. 

Meillä olisi ollut saunapäivä tänään,mutta lyhyiden päikkäreiden vuoksi Alicia osoitti reilustikin väsymyksen merkkejä jo ennen kuutta. Saunaan ei siis päästy,mutta lapset nauttivat pitkästä vaahtokylvystä ja kylpyleikeistä, jonka jälkeen syötiin iltapala teen kera. Kauraleipää ja jugurttia. Oliverilla alkoi tänään taas nenä vuotaa ja yskää pukkaa päälle vaikka juuri oltiin koko porukka flunssassa. Toivottavasti sängyn viereen pilkottu sipuli ja nukkumaan mennessä nautittu hunaja pitää yskää sen verran kurissa, että saadaan yö nukuttua. 

Ihan siltä varalta, että niin hyvin ei käy, käyn itsekin aikaisin tänään nukkumaan. 

Jäljellä ollut budjettiraha noin viisi euroa, käytettiin kokonaisuudessaan tänään, kun ostettiin shoppailuteissulla vähän jugurttijuomaa ja croisantit välipalaksi ja aamupalaa syötiin kerhossa. Päiviä jäljellä siis kolme ja rahaa 0€. Onneksi ruokaa on kaapissa ja sitähän on oikein haasteen aikana riittänyt pakkaseenkin...

Kaiken kaikkiaan aivan loistava päivä taas, mutta kova IKÄVÄ!!!

1 kommentti: