Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

perjantai 27. syyskuuta 2013

Parempia uutisia

Tänään Naistenklinikalla laitettiin toinen satsi kortisonia ja mitattiin virtauksia. Hyviä uutisia ja virtaukset olivat pienemmät! Hyvä merkki siis ja vauva liikkuu ja voi hyvin. Ensi viikolla uuteen kontrolliin, nyt voi viettää viikonloppua hyvillä mielin.

Huomenna onkin Oliverin ja Casperin yhdistetyt syntymäpäiväjuhlat, Spiderman teemalla. Tänään oli leipomista synttäreitä varten, tein molemmille erilaisen täytekakun, tai no päälliset vasta huomenna, tein mokkapaloja sekä vadelmakääretortun. Sitten tietysti perussetti lisänä, karkkia, sipsiä, poppareita ja juhlajuomaa. 

Hyvät kemut siis tulossa ja talo täynnä lapsia. Tänään tulivat jo ensimmäiset vieraat Tampereelta, joten sain pitkästä aikaa jonkun unikaveriksi. :)

Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti