Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

torstai 14. marraskuuta 2013

Näyttää siltä, että alitajuisesti jännitän edessä olevaa synnytystä enemmän, mitä itselleni tai muille edes myönnän. Sen näköinen on ainakin naama tänä aamuna. Silmien alla on pussit, eikä niitä ole näkynyt piiiiiitkään aikaan. Takana on siis erittäin huonosti ja levottomasti nukuttu yö. Jännittää tosin sekin, kuinka mummi ja vaari pärjäävät kotona Oliverin,Casperin ja Alician kanssa!

Naistenklinikan remontin vuoksi synnyttäjät on rajattu ainoastaan riskisynnytyksiin ja muutaman hätätapauksen vuoksi en ole vielä päässyt edes tapaamaan lääkäriä. Toivoisin pikaista infoa ja aloitusta ennen kuin se jännitys alkaa tulla tietoisuuteen saakka.

Odottavan aika on pitkä, niinhän se on. Saisipa edes nukuttua vähän...

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne! Kiva blogi sulla. Mahtava elämänasenne ja ihana perhe. Meillä tuntuu olevan samat arvot; arki lasten kanssa on parasta juhlaa. Pidän peukkuja että pääset pian tapaamaan lääkäriä ja tositoimiin. -Susann

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kuulla,että blogi miellyttää ja etenkin hienoa huomata, että rakkaus omaan perheeseen välittyy myös ulkopuoliselle.mukavaa talven ja joulunodotusta!

      Poista