Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

maanantai 25. marraskuuta 2013

Baby steps

Toissayö saatiin luvan kanssa viettää ilman sinivaloa, mutta takapakkia tuli samantien ja biliubiiniarvot nousivat heti. Seuraava päivä ja yö taas valohoitoa ja arvot laskuun. Tänään siis saatiin pikkuinen kullannuppu kokonaan pois valosta ja kauhunsekaisin tuntein odotan taas huomisen labran tuloksia, nouseeko bili taas?! Haluaisin jo niin Oscarin pois valosta ja syliteltäväksi. Myös isoveljet ja -sisko odottaa että pääsee lelukaaren alle köllimään pikkuveikan kanssa. Pikkuhiljaa kohti arkea ilman hoitoja.

Koko viikonloppu vietettiin neljän seinän sisällä ja tänään oli poikien kerhopäivä. Ihanaa, raitista ilmaa!!! Pieni happihyppely ja tauko valohoidosta teki todella hyvää ja odotan huomista jo innolla, että päästään ulos. Vähintäänkin labrassa on käytävä. Ja kaupassa. 

Huomenna aion olla myös reipas ja laittaa viimein Alician vauvakuvia tilaukseen. Paperikuvat voittaa digikuvat mennen tullen! Vaikka onhan se oma hommansa taas,valita kuvat ja laittaa jonkinlaiseen järjestykseen albumiin. Lopulta se on kuitenkin sen arvoista,on mukava katsella kuvia yhdessä lasten kanssa ja muistella vauva-aikoja ja tehtyä reissuja ja retkiä.

Tässä hetkessä parasta kuitenkin se, että tänään olemme saaneet pitää Oscaria sylissä enemmän kuin aiempina päivinä yhteensä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti