Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vihdoinkin

Tänään vihdoin saatiin aikaiseksi jo monta päivää roikkunut projekti, metsäretken saaliista tehty kollaasi.

Tänään piti käydä iltapäivällä lääkärissä ja aamulla ajattelin, että nyt kerrankin on ennen lähtöä hyvin aikaa askarteluun. Kuitenkin vähän sen jälkeen kun otimme kaikki metsästä kerätyt aarteet, liimat ja pahvit esiin niin tuli soitto naistenklinikalta, että pitäisi mennä kiireesti ennen yhtätoista lääkärin tutkimukseen. Onneksi lastenhoito järjestyi nopeasti muuttuneella aikataululla ja pääsin lähtemään puolen tunnin päästä soitosta.
Jännityksestä huolimatta kaikki oli onneksi hyvin ja seuraava IU-siirto tehdään aiemmin sovitun aikataulun mukaan ensi viikolla, tarvetta aikaistaa siirtoa ei siis ollut. Vauvan painoarvio oli tänään 1859g joten vauva on kasvanut hyvin. 

Lääkäristä tulon jälkeen jäätiin lasten ja naapurien kanssa ulkoilemaan ja Oliver sai epäkunnossa olleen pyörän viimein käyttöön ja apupyörätkin otettiin pois. En olisi ikinä uskonut, mutta niin sitä voi vaan lapsi oppia ajamaan pyörällä ilman harjoittelua. Oliver ajoi kaverinsa kanssa hurjaa vauhtia ympäri pihaa eikä kaatunut kertaakaan! Taas on äiti lapsestaan ylpeä!

Kotiin tulon jälkeen oli pakko jatkaa askartelua. Kollaasiin oli ehditty kaikki sommitella, mutta ne piti vielä saada liimattua, jotta ruokapöytään päästiin ruokailemaankin. Hienot niistä tuli kuitenkin! Myöhemmin kollaaseja on tarkoitus jatkaa vielä sen verran, että niihin tulee muutama värikäs lehti lisää ja molemmat saavat itsetehdyt kehykset. Myös taustan valkoinen väri on tarkoitus peittää. 

Askartelua on siis taas luvassa lapsille kun aikaa ja innostusta riittää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti