Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Uncle Musa hoitaa

Täällä sitä taas maataan,päivystyksessä sydänkäyrässä. Tulee taas naistenklinikan henkilökunta tutuksi. 

Vauvalla kaikki hyvin ja itsellä myös, tää on nyt vaan seurantaa ennen ensimmäistä IU-siirtoa. Tiistai-aamuna siihen toimenpiteeseen, toivottavasti kaikki menee yhtä hyvin kuin vajaa kaksi vuotta sitten Aliciaa odotellessa!

Mieheni veli sattui juuri sopivasti tulemaan eilen Suomeen katsomaan meitä, pääsi mies heti hommiin. Lapset on siis sedän hellässä huomassa kun äiti käy lääkärissä,vähän laatuaikaa sedän kanssa! 

Kotona odottaa myöhemmin vielä kasa kotihommia,jotka on hyvä hoitaa alta pois ennen tiistaita. Verensiirrossa on (pieni) riski, että lapsivedet menee, koska neulalla mennään kalvojen läpi. Joten pelaan varman päälle enkä aio tehdä mitään välttämättömän lisäksi tiistai iltana enkä keskiviikkonakaan. Aiemman kokemuksen perusteella ei varmaan mieli edes tekisikään, sillä toimenpide on äidille aika kivulias kun mitään puudutteita ei voi antaa ja olo sen jälkeen on vähän normaalista poikkeava. 

Tiistaita odotellen nautin vielä tästä ja huomisesta ilman huolen häivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti