Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ruumis rampana,miksei mielikin

Eilisen operaation jälkeen toinen pistoskohta oli hyvin hellänä. Kaiken lisäksi oli erittäin hyvin havaittavissa veritankkauksen vaikutus, sillä muutenkin supervilkas vauva oli eilen illalla entistäkin vilkkaampi ja kohdisti paljon potkuja juuri pistoskohtaan...

Tänään masu tuntuu jo lähes normaalilta,mutta rennosti pitäisi silti ottaa ettei mikään menisi pieleen. 
Tuntuu olo vähän rammalta ja kun kotia katsoo ympäriinsä niin toivoo, että mielikin olisi vähän väsyneempi,ettei ärsyttäis niin paljoa. 

Joka nurkassa on joku kasa. tärkeät paperit ja mainokset läpikäymättä samassa pinossa, viikattuja pyykkejä kaappiin matkalla,puhtaita viikaamattomia pyykkejä iso kasa, lasten leluja siellä täällä, vähän tiskiä, roskapussikin pitäisi kiikuttaa ulos ja täällä nyt hommat vähän kasaantuu. 
Jospas sitä sitten huomenna olis toooosi energinen ja pistäis kaiken kuntoon, sillä minullapas onkin vaihteeksi omat ohjelmat viikonlopuksi! Olen kutsunut ystävät kylään PartyLiten ja pikkujoulujen merkeissä ja lasten nukkumaanmenoaikaan olisi tarkoitus hipsiä aloittamaan iltaa Helsingin yöelämässä. 

Sekasorto ärsyttää nyt, joten parempi ummistaa silmät hetkeksi päikkärien parissa. Huomenna katse viikonloppuun ja jos sää sallii niin päivällä lasten kanssa metsäretkelle! Ja sitten syysaskarteluja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti