Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

maanantai 14. lokakuuta 2013

Potkulautaonnettomuus

Niin. Kerta se on ensimmäinenkin. Eilen mentiin vähän liian lujaa ja tänään Casper näyttää siltä kuin botoxit olis pikkasen epäonnistunut. Ylähuuli on muikeana ja ien sininen. Toinen etuhammas oli loukattu aikaisemmin ja sitä koristaa paikka, no nyt heiluu toinenkin. Onneksi ei paljoa. Todennäköisesti se asettuu pian itsestään eikö sille tarvitse tehdä mitään. Toivossa on hyvä elää, eikö.

Tänään oli kuitenkin taas ihan hyvä päivä. Järjestin lauantaina ystäville PartyLite kutsut ja niiden jälkeen istuttiin vähän iltaa tässä kotona viinien ja juustojen merkeissä ja sitten lähdettiin vielä Helsingin yöhön. Le Bonk tuli tutuksi eikä voi sanoa, että mitään hyvää kuvaa siitä paikasta olisi saanut. En välttämättä uudestaan menisi. Sieltä vaihdettiin sitten Tigeriin ja ainakin musiikki oli selvästi parempaa ja mieluisampaa. Parasta oli kuitenkin seura, ei käynyt aika pitkäksi ja tämäkin mamma jaksoi masunsa kanssa bilettää alusta loppuun täysillä ;)
Aamuneljän jälkeen grillin kautta kotiin. 

Viideltä nukkuu ja lapset herätti seiskan jälkeen. Väsy tuli vasta tänään, mutta onneksi heräsin silti aamulla tarpeeksi aikaisin viemään pojat kerhoon vaikka olinkin unohtanut laittaa herätyksen. Kahdessa ja puolessa tunnissa ehdin hoitaa vähän asioita ja sitten kotiin ja päiväkahville, joka todella tuli tarpeeseen. 

Iltapäivällä ulkoiltiin lasten kanssa ja sain Casperinkin ylipuhuttua potkulautailemaan vaikka vähän meinasi kammottaa. En toivo mitään traumoja onnettomuuksista, joten pyörille vaan uudestaan ja hyvinhän se sitten sujuikin.
Oliver puolestaa treenasi rullaluistimilla ja se vasta hienosti sujuikin. Poika vetää jo aika kovaa vauhtia ja pitkiä matkoja. Vain muutaman kerran mentiin pyllylleen. 

Huomenna perhekerhoillaan ja keskiviikkona olis taas käytävä lääkärissä ktg:ssä ja virtausmittauksissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti