Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

perjantai 7. helmikuuta 2014

Vuosi bloggarina

Eilen tuli kuluneeksi vuosi siitä kun kirjoitin ensimmäisen blogikirjoitukseni. Juttuja on tullut kirjotettua vaihtelevasti ja ajatuksena alunperin oli kirjoitella muistoksi itselle ja lapsille sekä kaikille tutuille ja ystäville,jotta kaikkia seikkailuja ei tarvitse erikseen jokaiselle kertoa ja miettiä oliko kertonut sen ja sen jutun toiselle vai ei. Lukijoihin liittyi aika pian myös muita seuraamaan meidän matkaa Afrikassa ja arkea täällä koti-Suomessa. 

Olisi mukava kuulla lukijoiden mietteitä blogista. Onko ollut jotain erityistä mikä on saanut kiinnostumaan blogista? Lempipäivitystä tai muuta vastaavaa?

2 kommenttia:

  1. Eniten kiinnostaa tiedot ja kuvat teidän oleskelustanne ja elämästänne Gambiassa. Myös lasten sopeutuminen toisenlaiseen elämänrytmiin kaikkine iloineen ja murheineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa sopeutuminen onkin varmasti erilaista,toivottavasti helpompaa, kun lapsillekin kaikki on vielä niin tuoreessa muistissa. Tietysti itsellä voi olla montakin tiukkaa paikkaa kun nyt mukana matkustaa ihan pieni vauva. :)

      Poista