Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kotipäivä

Oli ja meni. Sairastelun kanssa tuntuu olevan vähän vuoristorataa, eilen kuumetta, tänään taas ei. Päätettiin kuitenkin "levätä" kotona ja päivä menikin pääosin askartelun parissa. Sain tosin siivottuakin.

Pojat on jo pitkään olleet innostuneita kirjaimista ja Aliciahan kiinnostuu kaikesta mistä pojatkin. Viime aikoina enemmän ja enemmän on myös alkanut kiinnostaa kaikenlaiset "koulujutut" kirjoittaminen ja lukeminen. Tänään tehtiin yhdessä sellaisia kortteja,joista voi pikkuhiljaa alkaa hahmottaa sanoja ja niiden kirjoitusasua. Leikkaa,liimaa,laminoi-periaatteella saatiin aika hauskoja kortteja aikaiseksi ja paljon niitä on vielä lisää laminointia odottamassa.


Kortit oli ihan hitti Casperin mielestä, Oliver oli vähän innostuneempi omasta projektistaan. Oliver laminoi bussilinjoja. Kaikki tutut bussilinjat paperille molempiin suuntiin ja sitten leikkaamaan ja laminoimaan. Nyt bussilinjat on nätisti ympäri kotia ripustettu seinille sinitarralla ja bussiksi naamioitu ratikka liikennöi ahkerasti. 

Huomenna saa heittää viimeisetkin hyvästit kotipäiville,sillä edessä on kiireinen viikko. Kerho, hammaslääkäri, vauvan neuvola, Oliverin neuvola, ystävänpäivänaamiaiset, lassiloikka,paini ja lisäksi vielä normi ruokaostosreissut, hepatiittirokotteen haku-ja laittoreissu sekä ainakin yksi ostosreissu Itikseen. Käydään etsimässä pojille sisäpelikengät.

Parasta olla siis kunnossa,että tästä selviytyy hengissä. 

2 kommenttia: