Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

perjantai 7. helmikuuta 2014

Parempi päivä

Ehkä se on ihan tarpeen rypeä päivä tai pari itsesäälissä aina sillon tällöin ja järkevänä sitten kuitenkin todeta kuinka pirun hyvin meillä asiat onkaan!
Tänään on hyvä päivä taas tunnemyrskyjen jälkeen ja lapsille jaksaa taas hymyillä ihan erilailla! Ehkä jotain tekemistä on silläkin että olen itse toipunut rankasta sairastamisesta ja vointi alkaa kohentua jälleen.

Pari viikkoa sitten Oliver aloitti uuden harrastuksen, nimittäin painin. Laji on ihan omiaan kaverille joka tykkää vääntää ja kääntää, mutta omista sisaruksista ja harvemmin kavereistakaan löytyy tasavertaista painikamua. Huomenna viikon kohokohta on edessä taas. 
Tänään puolestaan Casper pääsee oman harrastuksensa pariin. Casper lähtee kokeilemaan Lassiloikkaa. Yhden lajin sijaan, Lassiloikassa pääsee kokeilemaan useita eri lajeja. Ihan hyvä sillä Casperilla ei ehkä ihan niin vahvana ole vielä mitään suosikkia. Ehkä oma suosikki löytyy kevään aikana lassiloikasta ja ensi vuonna voidaan ilmoittautua sitten suosikkilajin riveihin. Who knows.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti