Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

lauantai 8. helmikuuta 2014

Takapakkia...

Takapakkia nyt sit kuitenkin. Kurkku on kipee ja lämpö sen kun kohoaa. Taidan olla levon tarpeessa. 
Onneksi huomenna ei tarvitse herätä mitään varten aikaisin ja meidän aamuvirkku päivän käytiinlaittaja Oliverkin on yökyläreissussa kaverin luona. Me muut aamu-uniset saadaan siis koisailla huomenna vähän normaalia pidempään. 

On se kumma juttu että kerran vuoteen pitää sairastaa oikein kunnolla,viime vuonna sama juttu juuri ennen Gambiaan lähtöä kaiken pahimman pakkausrumban aikaan. Tänä vuonna olin tosi kaukaa viisas ja makuuhuoneen nurkassa kököttää jo kolme täyteen pakattua matkalaukkua. Pari laukkua pitäisi vielä hankkia ja muutamia hankintoja on muutenkin tehtävä kun ollaan taas pitkään poissa. Mutta eipähän tule kiire ja paniikki vikapäivinä ja ehkä mahdolliset unohdukset ainakin puolittuu kun on kunnolla aikaa miettiä mitä tarvitsee ja mitä puuttuu.

Ihanaa,kohta loppuu tää toppavaatteisiin ja villakerroksiin ahtaaminen ja saa pukeutua kesäväreihin kevyesti ja uloslähteminen ei ole enää edes käsite vaan elämä pyörii ulkoilmassa. Siitä haaveillen ja unelmoiden,nyt unta kaaliin ja äkkiä!

2 kommenttia:

  1. Kaikeksi onneksi se sairastelu on tässä vaiheessa, ajoissa ennen matkaa. Toivottavasti sinulla olisi mahdollisuus tervehtyä ja levätä kunnolla, kuumeilu vie yleensä voimat aika lailla finaaliin. Tiedän, että apuja siellä pääkaupunkiseudulla on vaikea saada, kysyä kuitenkin kannattaa. Tsemppiä...LB

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän vuoristorataa,tänään taas parempi olo. Tänään vietetään kuitenkin kotipäivää askartelujen parissa ja toivotaan että huomenna ollaan terveitä!

      Poista