Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Malariaepäily

Tänään jää työt tekemättä ja muut saavat käydä kangasostoksilla. Oliverille nousi eilen korkea kuume (40,3) ja poika valitti pääänsärkyä aamusta saakka. Epäilimme malariaa ja kävimme apteekissa tekemässä pikatestinkin. Malariatesti oli negatiivinen, mutta aivan varmuudella loistartuntaa ei voida sulkea pois, sillä matka maksaan vie kokonaisuudessaan jopa kaksi viikkoa ja tartunnan saamisen jälkeen oireita voi ilmestyä jo viikon päästä. Tehdään siis vielä toinen testi mahdollisesti myöhemmin, jos ei tästä olo kohene. Tänään vointi on kyllä ihan hyvä eikä kuumetta ole, mutta takana onkin lääkitys ja levätty yö. Seuraillaan ja toivotaan, että olo pysyy hyvänä ja ruoka maistuu. Mikäli Oliverilla olisi malaria, apteekista saisi muutaman päivän tehokuurin malarian hoitoon ja sillä siisti.

Tänään katsotaan siis musiikkivideoita tv:stä, elokuvia ja luetaan kirjoja.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti on jotain muuta kuin malariaa.LB

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaan. Eilinen päivä mentiin kuumeetta ja yö nukuttiin hyvin. En tiedä mikä korkean kuumeen nosti,mutta ei se onneksi kauaa kestänyt!

      Poista