Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Onnettomuus

Muutama päivä sitten eräällä Gambian valtaväylällä sattui vakava onnettomuus, jossa konttia kuljettanut rekka, henkilöauto ja kaksi moottoripyörää kolaroivat. Henkilöautossa olleet mies ja vaimo sekä heidän perheystävänsä ja naapurinsa kuolivat heti saamiinsa vammoihin. Myöhemmin läheisellä klinikalla myös toinen moottoripyöränkuljettaja kuoli. Rekka-auton kuljettaja aiheutti välinpitämättömyydellään usean ihmisen kuoleman ja loukkaantumisen ja se tietäisi elinkautista rangaistusta Gambiassa. Varmaankin sen tietäen kuljettaja pakeni paikalta eikä häntä vielä toistaiseksi olla saatu kiinni. Jos kyseinen kuljettaja on edelleen uskaltautunut jäämään Gambiaan, on vain ajan kysymys koska hänet saadaan kiinni. Gambia on pieni maa ja "kaikki tuntevat toisensa" toisin sanoen jokainen tuntee jonkun jonka toinenkin tuntee ja sana kiirii todella nopeasti niin hyvässä kuin pahassa. Tästä onnettomuudesta puhuu koko maa eikä kuljettaja voi piileskellä kauaa.
Henkilöauton matkustajat sattuivat olemaan mieheni veljen naapureita ja ystäviä. Heitä jäi kaipaamaan seitsemän nuorta lasta, joista nuorin vain neljävuotias. Onnettomuus oli vakava ja ensimmäinen sitten meidän saapumisemme. Se koskettaa syvästi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti