Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kuvia parin päivän takaa

Parin päivän takainen letitystuokio oli ihan mukavaa vaihtelua molemmille osapuolille. Gambiassa paikalliset laittavat hiuksensa mitä hienoimmille leteille ja monet matkalaiset käyvät myös laittamassa tukkansa. Hintahaitari on suuri ja vaihteleva, kannattaa ensin vähän tiedustella vaihtoehtoja. Meillä kyseessä oli vain harjoitustuokio ilman aikeita pitää lettejä päässä sen pidempää kuin iltaan eikä letitykseen käytetty hiuslisäkkeitä. Suomalainen tukka on sileä ja liukas ja haasteellinen letitettäväksi.

Harjoitusta. Tilanne oli kyllä vähän mukavampi, kuin ilme antaa ymmärtää.

Lopputulos.

Kehumani ravintola Banjulissa. Edullista pikaruokaa, ei gurmeeta tai a la cartea, mutta maukasta.

Yksinkertaista, helppoa ja tehokasta.

3 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua! Onkos siellä simaa ja munkkeja? T:kerhon sinikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tein simaa, valmistui juuri täksi päiväksi ja katson parhaillaan munkkiohjetta netistä, paistan aamupalan jälkeen sitten. :) Hauskaa vappua sinne ja terveiset kerhoon!! :)

   Poista
 2. Letityksen lopputulos näyttää todella hienolta!!LB

  VastaaPoista