Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Sairaana

Tosi sairaana.niin minä itse,ei onneksi lapset.ja juuri tietysti kun pääsin kehumasta että meillä on vastustuskyky kohdillaan.nyt taisi suuremmat voimat puuttua peliin ja tokaista ettei semmoisilla pitkälle pötkitä.täytyy sanoa kuitenkin,että on hyvä sairastaa nyt eikä ensi viikolla!toivottavasti!

En olisi tosin välittänyt sairastaa ollenkaan,sillä nyt on arvokasta aikaa hukattu jo neljän päivän edestä.se tietää tiukkaa rutistusta ensi viikolle,se kun on viimeinen viikko kotona ja lentoon lähdetään maanantai(25.2.)aamuna aikaisin.lennämme SAS:n siivin Helsingistä Tukholman kautta Frankfurtiin,jossa vietämme päivän ja yövymme.Seuraavana aamuna matkamme jatkuu Frankfurtista Kap Verden kautta Banjuliin. Siitä se varsinainen seikkailu sitten alkaakin....

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti tauti on jo voitettu ja valmistelut loppusuoralla. Oikein hyvää jatkoa siellä ihanassa maassa. Kertoile lisää kuulumisia blogissa, kun pääset netin ääreen. Onhan niitä nettikahviloita pienissäkin kylissä maaseudulla. Olisi todella mukava kuulla miten pääsette elämän makuun ja kuinka kaikki luonnistuu.

  Itsekin parhaillaan selvittelen, että millainen mies on se, joka kovasti koittaa sydämen viedä. Ei ole kyseessä mikään tavallinen bumsteritapaus ja lomaheila, vaan mies, jonka kanssa ystävystyin jo 2011 reissulla. Joen pohjoispuolelta kotoisin, mutta nykyään asustaa Serrekundassa. Paljon on ollut suomalaisillakin ikäviä kokemuksia, enkä missään tapauksessa suin päin ala ryntäillä asioissa eteenpäin. Ajattelin kyllä reissata paikalle turistikauden ulkopuolella, jotta pääsee kunnolla tutustumaan mieheen ja paikalliseen elämään. Eli ehkä tulevana kesänä minullakin on reissu edessä Lontoon, Espanjan tai Belgian kautta Afrikan länsirannikon suuntaan.

  Oikein hyvää menomatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onnea matkalla kolmen pienen lapsen ja kahden nuoren kanssa ei voi koskaan olla liikaa :D

   Yritän tosiaan kirjoitella kuulumisia ja näkemisiä aina kun mahdollista ja lupaan laittaa myöskin paljon kuvia paikan päältä.

   Aina löytyy hyvä syy lähteä Gambiaan, on sitten tuttavaa tai ei. Gambiassa onneksi ystävystyy ja tutustuu äärettömän helposti, kun ihmiset ovat mukavia ja ystävällisiä. Ja onhan se bumsterin elantonsakin jollakin saatava, voihan niistäkin kohtaamisista syntyä jotain suurempaa ja syvällisempää? :)

   Mukavaa, että itse olet löytänyt sielunkumppanin? ja otat tunteesta selvää. Ja kyllä, on hyvä nähdä Gambia ihan itsenään, eikä vaan sitä turistisirkusta jota se turistikaudella on!

   Mukavaa matkan suunnittelua!

   Poista