Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Raitista ilmaa


Meidän pikkuinen voi tänään jo paremmin ja päästiin vähän uloskin haukkaamaan raitista ilmaa. Oli kyllä ihanaa taas parin sairaspäivän jälkeen! Ja kylläpä oli niin nätti ilmakin!

Kesävaatetilaus tuli tänään perille ja lapset pääsivät sovittelemaan kenkiä ja paitoja, omia ja toistensa. :)Tänään otin myös itseäni niskasta kiinni ja lampsin läheiselle kirpparille. Varasinpas sitten pöydän kolmeksi viikoksi, joten nyt tyhjenee kellarikomero. Myyntiin menevää tavaraa on peräti 20 kassillista, eikä ihan mitään pieniä kauppakasseja vaan ikean isoja kasseja ja niitä kaupan isoja kestokasseja. Ensimmäinen hinnoittelu-urakka tehty tänään ja huomenna alkaa myynti. Myyntiin lähtee kasapäin lähinnä lasten vanhoja vaatteita ja kenkiä, lastenhuoneen tavaraa ja jotain muita verhoja, sun muuta itselle turhaksi käynyttä.


Katsotaan miten kirppishomma lähtee pyörii!

By the way, Oscar nukkui ensimmäisen kokonaisen yön (21-05:45) toissayönä. nyt tarvis itsekin vähän lepoa sairastelun jälkeen joten toivotaan että niin käy myös tänään!

1 kommentti:

  1. How to Make Money from Gambling (with Tips) - Work
    Sports worrione betting is done for the convenience of the player, not the player. There are different kinds of หารายได้เสริม bets that you can make 메리트 카지노 쿠폰 on sports. The bookmaker will

    VastaaPoista