Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Home sweet home

Kotona taas. Kyllä reissaaminen on ihanaa ja varsinkin loma (kuten olo mummilassa yleensä on) mutta kyllä on mukava tulla kotiinkin. Matkalaukut seisoo vielä eteisessä ja olohuoneessa purkamatta ja vähän veikkaan että ne sattaa seisoa siinä vielä parikin päivää. 
Ei mitään stressiä. :D

Tänä aamuna kaikki nukkuivat pitkään ja ihan läpi yön omissa sängyissään, ei edes Alicia kömpinyt viereen. Puolen päivän jälkeen saatiin kutsu extempore elokuviin katsomaan 'Risto Räppääjä ja Liukas Lennart' ja kyllähän sitä sitten pistettiin hösseliksi kun sitä oli pitänyt muutenkin mennä katsomaan. Tunti aikaa ja nopsasti suihkuun,naama kuntoon, kaikki syömään, pukemaan,hampaiden pesut ja vauvankin ehdin vielä syöttää. Huh, oltiin vielä ajoissakin.

Poikien kanssa ollaan käyty ainoastaan yhden kerran aiemmin elokuvissa, siis jos vauvakinoa ei lasketa, ja tänään vein elokuviin koki porukan. Salakuljetin katsomoon vauvankin, en tiedä olisiko saanut?Leffa oli pienoinen pettymys itselle kun aiemmat Risto Räppääjät on ollu niin hauskoja, mutta lapset kyllä tykkäsivät tästäkin. Alicia jammaili penkillään kun tuli musiikkia ja kerran putosikin penkiltä. Oscar heräsi parinkymmenen minuutin jälkeen, söi ja katseli elokuvaa tyytyväisenä sylistä. Meni niin hyvin, että uskaltautuisin vaikka uudestaankin.

Nyt kello on kahdeksan ja kaikki nukkuu. Tää mamma lähtee nauttimaan ihan rauhallisesta suihkusta. Arjen luksusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti