Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Long time no see

Jeees, pitkästä aikaa taas päivityksiä. Ja hyviä uutisia. Lennot Gambiaan on nyt varattu ja matka jatkuu 14.huhtikuuta.

Kirpparihomma on vienyt koko viime viikon ja nyt olemme olleet pari päivää mummilassa. Täytyyhän sitä vielä muutamat kyläilyt hoitaa kun sitten ei taas tulevasta tiedä, koska palataan Suomeen ja niin edelleen.
Kevätsäistä ehdittiin jo nauttia ja nyt on talvi taas. Pian päästään lämpimään.

Nyt viimeistäänkin alkaa siis matkavalmistelut ja stressi että kaikki hoituu. Tämä viikko kuitenkin lomaillaan vielä mummilassa ja käydään pyörähtämässä Tampereeella.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Lennetään Barcelonan kautta. Ollaan yksi yö Barcelonassa ja ennen Banjulin lentoa ehditään viettää siellä vähän aikaa. :)

   Poista
  2. Joo mä kanssa kattelin (hehe) yks päivä että Barcelonan kautta menis kätevästi lentolla ja vielä ihan ok hintaan :)

   Poista
  3. Juu, ihan on kohtuuhintaisia lentoja Barcelonan kautta, ei oikeastaan paljon halvemmalla enää voisi päästäkään. Saas nähdä kuinka kauan tästä saadaan nauttia ennen kuin nämäkin hinnat kallistuu..

   Poista