Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kutsumattomia vieraita

Meillä on kylässä yrjötauti, ripuli, kuume ja korvatulehdus. Gambiassa nää kaikki sais varmaan jonkun poppamiehen kautta karkotettua pois, mutta kysynpä vaan et kuka nää nyt hakis pois ja mieluiten äkkiä?!

Mutta mikäs sen mukavampaa kuin tuoksutella puhdasta pyykkiä joka huoneessa? Tänään on meinaan lakanat vaihdettu pariin kertaan kaikkiin sänkyihin ja pyykkiä pesty monta koneellista. Ehti melkein hetkeksi jo unohtaa mikä haju oli ennen sitä vallitsevana hajuna. Melkein, kunnes sitten sain oksennukset päälleni.

Mut hei ei meillä mitään hätää jos pelionni jatkuu vielä tämän illan arvonnassa. Tein tosi pitkästä aikaa lottoa tälle illalle ja eiliselle eurojackpotille, ja heti napsahti. Viidestä rivistä kahdessa oli voitto. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti