Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Matkustelua matkustelun perään!

Nyt on täysin laiminlyöty bloggaus,mutta aikaa on ollut vähän. Kuulostaa uskomattomalta,ollaanhan sitä oltu lomalla. Suomen lomaa tosiaan takana nyt kolme viikkoa. Suomeen saapumisen jälkeen ollaan kuitenkin oltu kotona vain kuusi päivää kahden päivän pätkissä. Kotipäivien välissä on reissattu Lappeenrannassa, Tampereella ja Pärnussa ja vielä Riihimäen matkaa on tiedossa. Välipäivinä on ehditty juuri ja juuri kerätä vähän voimia seuraavaa matkaa varten ja pestä edellisen matkan pyykit,purkaa laukut ja pakata uudestaan.  

Reissaaminen voi olla hauskaa, antoisaa ja miellyttävää ja etenkin kaikkea tätä yhdessä ja paljon muuta, jos seura on hyvää ja määränpää mieluisa! Täytyy kyllä antaa tästä täysi kymppi Alicialle. Ikää on vasta vuosi ja neljä kuukautta mutta reissaamisen mukavuus on oivallettu täysin! Alicia on ollut kaikessa mukana; jaksanut shoppailla shoppailujen perään, syönyt ravintoloissa ja kahviloissa,evästä milloin missäkin matkan varrella, juhlinut rakkaan vaarin 6kymppisiä Pärnussa, valvonut ja nauttinut muiden kanssa sekä matkustanut lentokoneella,junalla,bussilla,metrolla,ratikalla ja laivalla. Paljon on tehty ja nähty tämän loman aikana ja pian suunnitellaan paluuta Gambiaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti