Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kesän parhaimpia muistoja

Nyt ollaan lomalla vaikkei joka päivä oikein lomalta tunnukaan. Reiluun kolmeen viikkoon Suomessa on mahtunut paljon aurinkoisia ja lämpimiä päiviä ja muutama sateinenkin.


Alicia nautti ensimmäistä kertaa kesäsateesta sitten vauva-aikojen tihkusateiden tarkastelun vaunusta käsin. Voi että sitä pienen ihmisen riemua. On niin koskettavaa kuinka lapset voivat nauttia elämästä ilman huolen häivää ja pienikin asia voi olla suuri riemu! 

Viime viikolla sää oli aika epävakainen, mutta onneksi lauantaiksi kirkastui. Meillä Alician kanssa oli taas reissupäivä, tosin tällä kertaa taas astetta lähempänä viime viikkoisen Riihimäen visiitin jälkeen. Nyt kyläiltiin Espoossa rakkaan ystävän ja kummitädin luona. Aihetta oli juhlaan ja lämmin kesäpäivä kruunasi upean tarjoilun, mahtavat vieraat ja hienot puitteet toiminnallisille kekkereille. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti