Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Lähtö lähenee.....at last!!!!

Kyllä viimeinkin päästään suunnittelemaan Gambiaan paluuta! Ensi viikon perjantaihin mennessä täytyy tehdä taas pakolliset juoksut Suomessa ja sitten lennetään kohti kuumaa ja kosteaa Gambiaa. Ei tosin ihan hirvittävästi säätila eroa Suomen vastaavasta, sillä kerrankin voi oikeasti sanoa, että Suomessakin on kesä.

No ei säästä niin väliä kunhan pääsen poikien luo! Puhuimme skypen kautta videopuhelun eilen ja pojilla niin ikävä äitiä, mutta Aliciaa sitäkin enemmän ;)
Kukapa ei Aliciaa ikävöisikään, tyttö sulattaa kyllä kaikkien sydämet! Poikia kummastutti kovasti kuinka Alician tukka on vihdoin alkanut kasvamaan ja tarkkaan piti tietää kuinka pitkä Alicia on ja niin edelleen. En voi muuta sanoa, kuin että on ihanaa kuinka sisarukset rakastavat toisiaan ja ovat toisillensa tärkeitä.

Nyt nautitaan vielä viimeisistä päivistä Suomessa, iltapäivällä nautitaan nimittäin kauniista Saimaan maisemista saaristoristeilyn merkeissä. Ja kyllä kelpaa, kello on juuri ja juuri 10 aamulla ja lämpötila on kohonnut jo 27 asteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti