Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

torstai 2. tammikuuta 2014

Loistavaa uutta vuotta!!

Vuodenvaihde meni mitä parhaimmassa seurassa. Äitillä oli mukavaa ja lapsilla oli mukavaa ja kaikille seuraa. 

Alicia pelkäsi raketteja,se ainoana miinuksena. Sisällä ollessa oli vähän helpompaa,parvekkeellekaan ei Alicia tosin uskaltanu tulla katsomaan, silmät kiinni vaan ja lujasti äidistä kiinni. Ulkona ei olis tullu menosta ja olosta mitään jos olis pitäny kävellen mennä. Onneksi oli menopeli alla, vaikka oltiin vähän ajateltu tulla toimeen ilman tuplavaunuja ainakin Gambiaan lähtöön saakka.

Vuosi vaihtui ihan huomaamatta, mutta raketeista jäi seuraaviin päiviin vielä jonkinlainen trauma. Nyt Alicia pelkää jokaikistä kopsahdusta kotona tai naapurista kuultuna ja raukka luulee että ilotulitus alkaa taas. Nukkumaanmeno on suoraansanottuna haasteellista ja parhaillaan yritän tuudittaa pientä uneen brian mcknightin ja kumppaneiden seurassa. Saa nähdä kuinka monta päivää mennään näin. 

Kyllä pisti ajattelemaan kaikkia niitä lapsia, jotka joutuvat elämään sodan keskellä. Ei voi kuin vain kuvitella miten kamalaa voikaan olla kun koko ajan pitää pelätä, ja kuinka voi monella vanhemmalla olla neuvoton olo kun ei voi luvata ettei mitään pahaa tapahdu.

Joka tapauksessa uudenvuodenlupauksia ei tehty eikä annettu ja nähtäväksi jää mitä tämä vuosi 2014 tuo tullessaan.

Hyvää uutta vuotta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti