Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

tiistai 14. tammikuuta 2014

Lunta

JEEEEE! 

Maassa on ehkä just ja just sentti lunta, mutta fiilis on niin paljon parempi kun pari päivää sitten. 
Lapset oli jo ihan tylsistyneitä kun aina vaan kuraa ja mutaa,synkkää ja sadetta ja ihan tylsää pihallakin. Itse oon seonnut jo laskuissa kuinka moneen kertaan on pitänyt tänä "talvena" ulkovaatteet pestä. Aikamoista hommaa...

Lauantaina aamuna herättiin ja aikaisin ja päivään kuului jotain niin erikoista luksusta etten tiedä olenko vieläkään ihan toipunut. Sain nimittäin isommat lapset hoitoon Alician kummitädille, ja pääsin Oscarin kanssa shoppailemaan. Pistettiin haisemaan ihan toden teolla, kun kerran vuoteen pääsee shoppailee niin pitihän sitä vähän tuhlata. Olin oikeeseen aikaan liikeellä alennusmyynnissä ainakin lasisen lukumäärästä päätellen!
Oscar ei tosin kyllä ollut ihan parasta shoppailuseuraa, mutta varmaan vähän isompana sitten. Nimittäin vaunuissa ei mies viihtynyt ollenkaan vaan olis pitäny roikkua käsivarsilla koko ajan, jotta ihan jokainen ohikulkija voi sitten ihailla. Ihan mukavaa muuten, mutta hankaloitti tietenkin sovitushommia, oikeastaan rajoitti aika minimiin. Siispä tyydyin tekemään ostokset riskillä, jos sopii päälle niin jees, jos ei niin sit ei auta itku. 

Illalla kun mentiin kotiin, selvittiin onneksi kaikkien lukuisten ostoskassien kanssa, maa olikin valkoinen. Mikä riemu! Sunnuntaina ei tarvinnut kauan miettiä mitä tehdä, kun heti pian aamupalan jälkeen lähdettiin ulos ja vielä myöhemmin iltapäivällä uudestaan. Pulkka ja liukuri luisti ohuella lumikerroksella ihan hyvin, ainakin nurmirinteessä. Joka tapauksessa, jo ihan päivän ilme on niin paljon kauniimpi ja valoisampi nyt,kuin vielä loppuviikosta, että kyllä kelpaa.

Huomenna lähdetään vielä yhdessä lasten kanssa ostoksille, sillä nyt on lasten vuoro hankkia itselleen jotain mielekästä vaatetta lahjaksi saamillaan lahjakorteilla. Tätä päivää he ovatkin odottaneet jo jouluaatosta saakka. Aamulla kuitenkin ensin perhekerhoon, sillä nyt loman jälkeen poikien taas käydessä kerhossa, huomaa kuinka Aliciakin sinne ikävöi. Tästä kun on jo rutkasti aikaa kun sinne viimeksi pääsimme, se oli paljon ennen vauvan syntymää.

Joulunajan huonosta unirytmistäkin olemme Oscarin kanssa päässeet eroon ja taas nukutaan hyvin! 
Tänään käytiin ensimmäistä kertaa neuvolassakin, olikin jo korkea aika. Onhan pojalla ikää ylihuomenna jo kaksi kuukautta. Oscar on kasvanut aivan hurjasti. Hän oli 46cm pitkä syntyessään ja kahdessa kuukaudessa on tullut senttejä lisää jo huikeat 11,5 cm eli pituutta nyt 57,5cm ja paino noussut 2820g:sta 4940g:n. Ainakaan ei siis tarvitse miettiä riittääkö maito vai ei.
1 kommentti:

  1. Lumen tulo ja sen mukanaan tuoma valoisuus on vaikuttanut varmasti jokaiseen positiivisesti. Ymmärrän hyvin, että lapset on innoissaan. Onnellinen pikkumies unessa unikavereiden kanssa. LB

    VastaaPoista