Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

torstai 10. huhtikuuta 2014

Matkakuumetta

Nyt se iski. Matkakuume! Tilasin pari uutta matkalaukkua viime viikolla ja nyt se on haettu kotiin. Tavarat on vielä kasoissa ja kasseissa sikin sokin makuuhuoneessa, jossain siellä pyykkitelineiden ja pyykkivuorten takana. Talvivaatteet pesun kautta kellariin ja kaikki matkalla tarpeeton pesuun ja puhtaana kaappiin. 

Passit ehtivät ajoissa ja kaikki oli kunnossa. Huomenna ehtii vielä ostaa lapsille matkalle kannettavat dvd-soittimet rikkoutuneiden tilalle ja siinä se sitten melkein onkin. Kaikki hankittuna. Voin rehellisesti sanoa että matkaliput olivat tämän reissun halvin osa!
Matkalaukut, passit, passikuvat, rokotteet, lääkkeet ja muu matka-apteekki, kunnolliset kengät, shortseja, t-paitoja,mekkoja,hameita, uimalasit, keittiötavaraa, leivontajuttuja ja vaikka mitä. Kyllä on hankintoihin mennyt jokunen tonni. Huh huh.

Mutta nyt ja äkkiä pakkaamaan! Jännittää ihan vietävästi kuinka monesta kilosta saa vielä kentällä pulittaa...

Alkuviikko on täyttynyt kahvitteluista ja leikeistä kavereiden kanssa ja tänään vielä jatketaan samoilla linjoilla. Huomenna naapuruston mammat lataa akkuja ja saadaan vaihteeksi sotkea toisten nurkkia. Omat nurkat pitäis saada vielä viikonloppuna puhtaaksi ja ojennukseen, mitä ei yhtään helpota se, että imuri otti ja päätti sanoa sopimuksensa irti ja hajosi pari viikkoa sitten. Pari päivää sitten hajosi rikkaimurikin. Onneksi on ihanat naapurit niin ei tarvitse jättää kaikkea likaa kotiin odottamaan paluuta. 

Nyt kahvia ja matkalaukkujen kimppuun!

2 kommenttia:

  1. Moi, kahlasin sun blogin tekstit läpi päivässä :D en malttanut lopettaa kun pääsin vauhtiin. Ihanaa ja turvallista matkaa, jään mielenkiinnolla odottamaan postauksia erilaisesta arjesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista! Nyt tarvitaan ennen kaikkea pitkää pinnaa ja mielikuvitusta, jotta selviämme ilman suurempaa draamaa ehjänä perille. Postailen matkan varrelta taas sen verran kun nettiin pääsen. Matka jatkuu pian ;)

      Poista