Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

tiistai 15. huhtikuuta 2014

hola

Me selvittiin! Pienen stressin ja draaman sävyttämänä tietenkin, mutta me selvittiin. Barcelona on lämmin jo heti aamusta, 19. Yö nukuttiin hyvin ja hotellille saatiin oikein poliisisaattue ihmisten ihaillessa lapsia.


Lento Helsingistä lähti vähän myöhässä mutta onneksi perille saavuttiin aikstaulussa,neljän tunnin lennosta tulikin siis ilokseni kolmen ja puolen tunnin lento. Alkumatkasta lapset viihtyivät hyvin dvd-elokuvien parissa ja oliver ja casper ottivat pienet päikkärit. Alicia kävi aivan ylikierroksilla kun hoksasi että voi kurkkia takspenkin puolelle ja etupenkkiläisen riemuksi vähän potkia edessä olevaa penkkiä..
Tikkari suuhun ja sillä pelattiin vähän aikaa, kunnes oltiin jo tooosi väsyjä. Alicialla touhu meni överiksi ja sitten tuli itku,korviinkin vähän otti kun alettiin onneksi pian laskeutua. Jokin toinen asia oli samaan aikaan noususss nimittäin oliverin kuume. Out of nowhere!

Oscar on aina tottunut nukkumaan omassa sängyssään ja lennon aikana nukahtaminen oli vaikeaa. Kaikki tuska samaan aikaan ja pelko siitä miten käy kun koneesta pitäisi nousta,kävellä taksille ja selviytyä vielä hotellille. Mutta voin sanoa,että kaikki pelko oli niin turhaa. Kaikki lapset oli niin superhyperreippaita,vetivät omat laukkunsa kaikesta väsymyksestä huolimatta ja kukaan ei edes nukahtanut matkalla taksiin.

Kyllä sai meidän lapset matkalla huomiota ja heti aamupalan jäljeen lisäkehuja kuinka käyttäytyvät niin hyvin.Kyllä on taas äidillä aihetta ylpeyteen! Meillä on maailman parhaat lapset!

Hyvin nukuttu yö takana ja hyvin syöty aamupala. Nyt citylle pörrää ja sitten matka jatkuu! Adios amigos!4 kommenttia:

 1. Nauttikaa päivä Barcelonan ihanuuksista.LB

  VastaaPoista
 2. Miten meni teidän loppumatka ja pääsittekö hyvin perille?

  VastaaPoista
 3. Usein käyn katsolassa täällä jos olisi tullut lisää kirjoituksia mutta ei. Onko blogin kirjoittaja lopettanut kokonaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en ole lopettanut blogin kirjoitusta. Koneelle paasy on ollut hankalaa, oikeastaan melkein mahdotonta viime aikoina mutta yritan pasta jatkamaan asap :)

   Poista