Tietoja minusta

Oma kuva
Olen neljän lapsen äiti ja päätimme perheemme kanssa ottaa menolipun Gambiaan, mieheni kotimaahan, ja unohtaa paluusuunnitelmien teon kokonaan. Lähdemme siis katsomaan ja kokemaan minkälaista elämämme voisi olla Afrikan mantereella. Blogiin tulen kirjoittamaan matkavalmisteluista lähtien perheemme odotuksia, ajatuksia, kokemuksia ja ehkäpä jotain muutakin,joten fasten your seatbelts we are about to take off :D

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Turhautumista,taistoa ja voitto

Muutama päivä sitten tosiaan saimme viimein varattua lennon tai siis lennot Gambiaan. Barcelonasta on aloittanut muutama kuukausi sitten uusi lentoyhtiö Vueling Airlines ja ajattelimme kokeilla kuinka lentää tällä koneella. 

Matka varattiin Flyhi:n kautta ja tänään törmättiin ensimmäisiin ongelmiin. Toivoa sopii,että tämä oli tässä,sillä mikään ei ole inhottavampaa kun stressi matkalla.

Joka tapauksessa homma meni niin,että viime kerrasta viisastuneena halusin ostaa lennoille ekstrakiloja,jotka tosiaan saa ennakkoon huomattavasti halvemmalla. Klikkasin Vueling.comiin ja sieltä kiloja ostamaan,mutta kas kas systeemi ei tunnustanutkaan varausnumeroani. Ensimmäinen paniikki, onko joku mennyt pieleen?!?!

Puhelin kouraan ja soitto englanninkieliseen puhelinpalveluun Flyhi:lle. Sain hetken odoteltuani uuden varauskoodin. Sitten uusi yritys ostaa kiloja,mutta nyt järjestelmä ilmoittaa,ettei sähköpostiani tunnisteta vaikka kaiken järjen mukaan sen pitäisi olla ihan oikein,olihan liputkin tulleet sähköpostiin. Taas puhelin kouraan ja soitto Vuelingille. Sähköposti saatiin aktivoitua ja sain viimein lisäkilot ostettua. Yllättävän halpaa lystiä,toinen matkalaukku max. 23kg ja vain 44€. Toisilla lentoyhtiöillä ennakkoonkin 10€/kg ja kentällä tuplasti. Vueling veloittaa kentällä lisäkilosta 12€.

Onneksi tänään oli vasta maanantai ja sain asiat hoidettua pikkujännityksen myötä kuntoon ja onneksi hotellin varaus Barcelonaan sujui ongelmitta. Taas voin luottaa Trivagoon ja majoitumme perjantai-lauantai yön hienossa viiden tähden hotellissa deluxe huoneessa. Odotettavissa siis makoisat unet ja maittava aamupala ennen lauantai-illan lentoa Gambiaan. Maltan tuskin odottaa!!!!7 kommenttia:

 1. Varsinaiset maailmanmatkaajat! Kaikkea hyvää Teille reissun päälle. Gambiaan terveiset ja isot halit.LB

  VastaaPoista
 2. Siis vuelingilla saa ottaa kaksi laukkua ja toinen maksaa vaan sen 44e? Jeee :-) mistä sieltä sivulta sen voi ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei voisitko muuten laittaa sen vuelingin numeron johon soitit, koska noi numerot tuolla sivulla ei toimi :o :-(

   Poista
  2. Sales and service center:+34 931 518 158 taa oli numero jonka kautta sain asiakasalvelun kiinni,mutta sai kylla odottaa aika kauan vastausta ja pariin kertaan meni poikki kokonaan ilman vastausta. lopulta onnistui. matkatavaraa voi ostaa vuelingin sivun kautta kohdasta ADD PACKAGE.

   matkatavaraa voi ostaa aina laukuittain eika kilottain niin kuin useilla muilla lentoyhtioilla,mutta aika halpaa lystia taytyy kerrankin myontaa!!! :)

   Poista
  3. Ne ilmoitti sieltä, että saa olla vaan maksimissaan 23kg vaikka olisikin 2 matkalaukkua. Mut eikö yhteen matkalaukkuun mahdu 23kg, elikä ei kannata maksaa 44e toisesta laukusta?!

   Poista
 3. Haista vittu t kikkihiiri :---DDDDD

  VastaaPoista